Meny

Bra kundupplevelser uppstår inte av en slump. Vi hjälper dig med UX-research och UX-writing.

Nytta & Co är seniora användbarhetskonsulter och UX-researchers som arbetar med webbplatser, intranät, tjänster, service och kommunikation. Ta hjälp av våra UX:are och projektledare för att kvalitetssäkra kundupplevelsen genom kvalitativa metoder och användarcentrerad utveckling.

 • Användbarhetsresurs

  Användbarhetsresurs till ditt projektteam

  Anlita oss som en resurs i ett specifikt projekt. Du köper ett visst antal dagar under en längre period och säkerställer därmed att alla löpande användbarhetsaktiviteter blir utförda.
 • Second opinion

  Second opinion och kvalitetssäkring

  Vill du säkerställa att er designleverantör inte missat något ur användbarhetssynpunkt? Vi kan ge en second opinion redan på skisstadiet, testa menyförslag, designskisser och prototyper
 • Kvalitetssäkring

  Målgruppsresearch och behovsanalys

  För att kunna utforma en riktigt bra webb, intranät, verksamhetssystem eller kommunikation behövs målgruppskännedom och kunskap om behov och önskemål. Vi hjälper till med researchen!
 • Utvärdering eller förstudier

  Utvärdering eller förstudier

  Vi kan utvärdera befintlig lösning genom användningstester, expertgranskningar och enkäter. Tillsammans med tillgänglighetsgranskning och prestandaanalys får du en heltäckande bild av nuläget.