Meny

Våra kunder

Våra kunder finns i alla sektorer. Till skillnad från vad många tror är användarnas behov sällan branschspecifika.

Genom åren har vi anlitats av över femtio företag och organisationer – allt från statliga myndigheter, kommuner och idéburna medlemsorganisationer till kommersiella företag. Vi har särskilt mycket erfarenhet av aktörer inom svensk arbetsmarknad, det vill säga arbetsgivarförbund, fackförbund, a-kassa och omställningsorganisationer.

Några kundexempel: Akademikernas a-kassa, Civilekonomerna, Copyswede, Ekerö kommun, EQT, Finansinspektionen, Försäkringsförbundet, Ledarna – Sveriges chefsorganisation, Lärarnas Riksförbund, Nobia, SJ, SSAB, Svenska Institutet, TRR Trygghetsrådet och Unionen.

De flesta av våra uppdrag utförs på plats hos våra kunder i Stockholmstrakten men det händer att vi anlitas av uppdragsgivare i andra delar av Sverige eller involveras i projekt i våra grannländer. Några av våra utvärderingar har involverat testdeltagare på andra sidan jorden.

Det som förenar våra kunder är att de förstår värdet i att utgå från användarnas behov när system eller kommunikation ska utformas. De har förstått att det lönar sig att tänka efter före och testa, testa, testa.

Hör av dig så kan vi berätta mer om våra uppdrag och ge dig kundreferenser som är relevanta för just dig!

Några exempel på uppdrag